Nap
Óra
Perc
Másodperc
HAPPENING NOW

Trauma és gyógyulás háborús menekülteknél
- kerekasztal beszélgetés -

A „Trauma és gyógyulás háborús menekülteknél” kerekasztalnál Dr. Hárdi Lilla pszichiáter, a háborús menekültek pszichés rehabilitációjával foglalkozó Cordelia Alapítvány vezetője, Dr. Máté Gábor legendás orvos, író és trauma terapeuta, Gánti Bence integrál pszichológus, a nemzetközi integrál közösség vezető alakja, valamint jelenleg a hazánkban tartózkodó, az IEC konferenciára ellátogató háborús ukrán menekültek ülnek össze egy közös beszélgetésre! Palya Bea pedig élőben elénekli a jelenlévőkkel az új ukrán segítség himnuszt, amelyet a Pink Floyd zenésített meg az elmúlt hetekben! Az együttlét során lesz, aki elmeséli a történetét, lesz aki megosztja a szakmai tudását, majd közösen értelmezve a helyzetet, betekintést kapunk a traumák természetébe, valamint a gyógyulás és a lehetséges magasabb szintű transzformáció lehetőségeibe. A kerekasztal önismeretileg elgondolkodtató és lélektanilag megérintő, és nyitott minden érdeklődő számára.

:
:
:
HAPPENING NOW

Találkozhatsz az integrál világ nagyjaival!

Csatlakozz a nemzetközi színtérhez és az integrál közösséghez!

0
résztvevő
0
ország
0
kontinens
0
előadó
Jöhetsz heti jeggyel az egész hétre, ahol 100 előadó és workshop vár, vagy szombati jeggyel csak a kiemelt, szombati napra, ahol ismert hírességek is fellépnek, és mindent szinkrontolmácsolunk magyarra.

2022. május 28., szombat

Lehetőséged van külön jegyet venni a szombati napra, ahol találkozhatsz a Kanadából érkező Dr. Máté Gáborral, trauma és addikció szakértővel, és élőben élvezheted Palya Bea koncertjét, valamint részt vehetsz az általuk vezetett workshopokon.

Gyere el, élvezd, és légy része az integrál közösségnek élőben!

Ken Wilber

Ken Wilber a világ első valóban átfogó vagy integráló filozófiájának ötletgazdája, amelyet találóan integrál szemléletnek neveznek. Ahogy Wilber maga mondja: „Szeretnék úgy gondolni rá, mint az egyik első hihető világ filozófiára” – ez egyre inkább szükséges ahhoz, hogy eligazodjunk és boldoguljunk a mai világban.

Ő a legtöbbet fordított akadémiai író Amerikában, 25 könyvével, amelyeket mintegy 30 idegen nyelvre fordítottak le. Ken Wilber jelenleg a Colorado állambeli Denverben él, és még mindig filozófusként, íróként és tanárként tevékenykedik, minden fontosabb publikációja még mindig nyomtatásban van.

Integrál oktatás a világbékéért

Ahhoz, hogy sok emberhez eljuthasson az integrál szemlélet, először meg kell találnunk azokat az embereket. Ennek az egyik kiváló módja maga az oktatási folyamatban rejlik. Különösen sok főiskola és egyetem rendelkezik speciális kurzusokkal, ahol meghatározott területeken konkrét témákat kínálnak, és a hallgatók választható kurzusként jelentkezhetnek rájuk. Ez szinte megrendelésre készült az integrál szemlélet számára, hiszen sok hallgató feliratkozik ezekre a kurzusokra, ahol az integrál szemléletről tanulhatnak, amely a legtöbbször mély hatást gyakorol rájuk. Bármilyen szakosodási területre is viszik tovább – a tudományok, a közgazdaságtan, a pszichológia, a művészetek, a szociológia, az orvostudomány, a történelem a hadviselés, a politika, sőt maga az oktatás felé, bármely területen integrál kurzusokat hozhatnak létre, így több száz hallgatóhoz juthatnak el. Ez egy integrál keretrendszert adna a diákoknak, hogy megértsék – sok egyéb mellett – magát a hadviselést, és legfőképpen annak okait, hogy miért ne vegyenek részt benne, és hogyan lehet megállítani azt, amint elkezdődik. Minél több ilyen diák van, annál többen viszik előre az integrál szemlélet. És tekintettel arra, hogy általában azoknak az embereknek a százalékos aránya, akik fejlődésükben elérik az integrált fejlődési szakaszt, ez valóban egyre több embert jelent.

Gánti Bence

Gánti Bence, nemzetközileg ismert, magyar-amerikai integrál pszichológus, klinikai szakpszichológus, az IEC konferenciák alapítója és főszervezője (2014 óta). Emelett a magyarországi Integrál Akadémia alapítója és vezetője (2006 óta). Az Egyesült Államok fővárosában, Washington D.C-ben megalapította továbbá John Dupuy-jal a Ken Wilber Hála Alapítványt (a Ken Wilber Gratitude Fund-ot), hogy a világ integrálosai kifejezhessék hálájukat Ken Wilbernek és az életművének adományok formájában.

Az Egyesült Államok és Magyarország kettős állampolgáraként Bence összeköti az embereket és a kultúrákat, előadásokat és sajátélményű workshopokat tart világszerte, beleértve az Integral Flow Experience nevű tudatnyitó és önfejlesztő csoportokat, melyek Magyarországon integrál táborok néven ismertek. Erre alapozva és kihasználva az IEC-k tömeges méretű multikulturális nemzetközi közönségét alkotta meg a Nemzetközi Konstellációk műfaját az IEC-ken. Az USA-ban integrál pszichológiát tanított a Meridian University-n és a San Francisco State University-n Kaliforniában, valamint a Bay Area Integral, az Integral Center és az Integral Theory Conference integrál eseményein. Bence Mexikóban, Kolumbiában, Magyarországon, Németországban, Olaszországban, Svájcban, Ausztriában, Görögországban, Oroszországban, Ukrajnában, Svédországban, Portugáliában, Bulgáriában és Dél-Afrikában is tanított. 2019-ben a svájci Davosban rendezett Világgazdasági Fórum hetén képviselte az integrál tudatosságot. Ken Wilber felkérte az Integral Institute európai koordinátorának.

Béke és megbocsátás az integrált megközelítéssel

A béke kifejezés az utóbbi időben még inkább elterjedt, azonban a tartós belső és külső béke nem érhető el testvére, a megbocsátás nélkül. A béketeremtés kényes folyamat, amelyet politikusok, gyógyítók és pszichoterapeuták egyaránt ismernek. A béketeremtés részben a tárgyalási feltételekhez és a megállapodásokhoz köthető, amelyek mindkét fél számára elfogadhatóak. Ez inkább egy férfias, bal agyféltekés folyamat. A megegyezés szinte a legkönnyebb rész. A béketeremtés másik oldala a megbocsátás, amely egy jobb agyféltekés, érzelmi folyamat, s amely gyakran a női energiához kapcsolódik. Bár a barátok, a család és a spiritualitás gyakran azt sugallják, hogy egyszerűen bocsássunk meg, és engedjük el, ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Nem engedhetsz el, és nem bocsáthatsz meg utasításra, egyszerű akarattal. Identitásod legmélyebb rétegeiben a szíved érintett. Mielőtt megbocsátunk és szeretetet és mettát küldenénk, gyakran érzelmi megtisztulási folyamaton kell keresztülmennünk saját haragunkon, félelmünkön és időnként traumánkon keresztül. Erre a munkára akkor is szükség van, ha a béke megállapodásokat tartós békévé szeretnénk alakítani. Ezek az univerzális elvek érvényesek az egyénekre a mindennapi helyzetekben is, amikor megsérülnek, a párokra nehéz időkben és válásokkor, valamint a nemzetekre háború idején és azt követően. Közösen megvizsgáljuk, hogyan kell ennek a két folyamatnak egyensúlyban megjelennie, és hogyan kapcsolódnak a tudat wilberi szakaszaihoz.

Dr. Máté Gábor

Dr. Máté Gábor több, mint 20 évig családorvosként dolgozott Kelet-Vancouverben valamint 7 évig volt a Vancouveri Kórház Palliatív Ellátási Egységének orvosi koordinátora, majd ezután több, mint egy évtizeden át dolgozott Vancouver East Side belvárosában kábítószer-függőséggel és mentális betegséggel küzdő betegekkel.

Négy bestseller könyv szerzője, amelyek huszonöt nyelven jelentek meg, Dr. Máté Gábor nemzetközileg is elismert előadó, a függőség, a trauma, a gyermekkori fejlődés, valamint a stressz és a betegség kapcsolata terén szerzett szaktudása kiemelkedő.

Függőségről szóló könyve megkapta az irodalmi non-fiction Hubert Evans-díjat. Úttörő orvosi munkásságáért és írásáért megkapta a Kanadai Rendet, hazája legmagasabb polgári kitüntetését, valamint a Civic Merit Award-ot szülővárosától, Vancouvertől. Megjelent könyvei: A sóvárgás démona – Ismerd meg a függőségeidet; Ragaszkodjatok a gyermekeitekhez: Miért kell, hogy a szülők fontosabbak legyenek, mint a kortársak; A test lázadása – Ismerd meg a stresszbetegségeket; Szétszórt elmék: Új gondolatok a figyelemhiányos zavar eredetével és gyógyításával kapcsolatban.

A trauma gyógyítása a világbékéért

Egyebek mellett arról hallhatunk majd, hogy miért fontos felismerni, hogy a trauma – legyen az egyéni vagy kollektív – elősegítheti a katonai konfliktust. Azok az emberek, akik feldolgozták traumáikat kevésbé manipulálhatóak háborús cselekedetekre és az azt kiváltó érzelmek átélésére. A traumatizált emberek viszont nagyobb valószínűséggel kerülnek háborús helyzetet kiváltó lelkiállapotba, és ez igaz a közösségekre és a nemzetekre is. A traumák gyógyítása személyesen és kollektív szinten is egyaránt fontos és elengedhetetlen lépés a béke megteremtése felé, minden szinten.

Dr. Hárdi Lilla

Dr. Hárdi Lilla pszichoanalitikus pszichoterapeuta és pszichiátriai rehabilitációs szakorvos. Szakterülete a kínzást és traumát átélt háborús menekültek, a szervezett erőszak áldozatainak, valamint hazai kissebbségek bántalmazott tagjainak a gyógyítása és rehabilitációja. E célra, a délszláv háború idején létrehozta Budapesten, 1996-ban a Cordelia Alapítványt, ahol a megkínzott, bántalmazott menedékkérők, és menekültek rehabilitációjával foglalkoztak. Jelenleg Dr. Hárdi az alapítványban munkatársaival foglalkozik szíriai, és más közel-keleti országokból, afrikai országokból és Ukrajnából érkező háborús menekültek pszichés támogatásával és terápiájával. A Cordélia Alapítvány továbbá a világ 40 országában működő 244 nemzetközileg elismert traumaközpont egyike, és egyetlen elismert hazai tagja, az ENSZ által támogatott Kínzás Áldozatainak Nemzetközi Rehabilitációs és Kutató Tanácsának (IRCT, International Rehabilitation Council for Torture Victims). Dr. Hárdi 2014-ben kapta meg az áldozatokat segítő kiemelkedő személyeknek járó Inge Genefke-díjat. Dr. Hárdi a gyógyítói tevékenység mellett képzéseket és szupervíziót vezet traumával foglalkozó szakembereknek.

Trauma és gyógyulás háborús menekülteknél
- kerekasztal beszélgetés

A „Trauma és gyógyulás háborús menekülteknél” kerekasztalnál Dr. Hárdi Lilla pszichiáter, a háborús menekültek pszichés rehabilitációjával foglalkozó Cordelia Alapítvány vezetője, Dr. Máté Gábor legendás orvos, író és trauma terapeuta, Gánti Bence integrál pszichológus, a nemzetközi integrál közösség vezető alakja, valamint jelenleg a hazánkban tartózkodó, az IEC konferenciára ellátogató háborús ukrán menekültek ülnek össze egy közös beszélgetésre! Az együttlét során lesz, aki elmeséli a történetét, lesz aki megosztja a szakmai tudását, majd közösen értelmezve a helyzetet, betekintést kapunk a traumák természetébe, valamint a gyógyulás és a lehetséges magasabb szintű transzformáció lehetőségeibe. A kerekasztal önismeretileg elgondolkodtató és lélektanilag megérintő lehet minden érdeklődő számára.

Palya Bea

Palya Bea, énekes-dalszerző-coach. Bea gyermekkora óta énekel. A magyar, roma, bolgár népdalok a zenei „anyanyelvei”. Három évtizedes előadói pályafutás után, kiemelkedő sikerekkel (például koncert a Carnegie Hallban) immár a törzse szolgálatára koncentrál: nőknek segít, hogy hangot adhassanak hiteles, igazi énjüknek, hogy hallassák hangjukat és üzenetüket úgy, hogy azt meghallja a világ. Örömteli éneklést tanít, melynek célja saját hangunk megtalálása, és önmagunk gyógyítása egyedi dalokkal.

Találd meg a hangodat, adj hangot az igazi énednek

Palya Bea egy mély és örömteli folyamatra invitál, amely segít abban, hogy hangot adjunk hiteles, igazi énünknek. Megtalálhatjuk saját hangunkat, és így énekelve átlendülhetünk a nehézségeken is. Bátorságra van szükség ahhoz, hogy kapcsolódjunk mély, igazi énünkhöz, és hogy kifejezzük érzelmeinket. Így Bea biztonságos teret teremt a workshopon résztvevőknek: mint egy ősi énekes, a hangját, bátorságát és szeretetét használja arra, hogy egy énekével megteremtse a törzsi közösséget. A dalok a kommunikáció legerősebb formái, egyszerre hatolnak be elménkbe és lelkünkbe. Tehát testtel és lélekkel egyszerre dolgozunk, a következőképpen:

1. Énektechnika és az éneklés öröme, a hang megtestesülése: légzés, gyakorlatok hangunk és testünk mély összekapcsolására, zsigeri vizualizációs folyamatok, érzelmeink éneklésbe öntésének gyakorlása, könnyű dallamok tanulása a hangunk megnyitásához és erősítéséhez.

2. A dalszerzés alapvető építőkövei: személyes történelmünk felkarolása szabad írással, beszélgetésekkel. Játék hangokkal, intonációval és tempóval, saját szavaink párosítása egy már létező dallammal. Minden résztvevő elkészítheti saját dalának első vázlatát, amely saját felfedezéseiből, élményeiből születik meg.

További előadók,
akikkel találkozhatsz a 2022-es IEC-n

Vivian Dittmar

Németország
A konfliktus, mint átjáró egy új tudathoz

Karen O'Brien

Norvégia / Egyesült Államok
Fenntarthatóság: többet számítasz, mint gondolnád

Terri O'Fallon

Egyesült Államok
Fejlődési tükör elme: Evolúció a béke felé

Martha Isabel Parra Vanegas

Kolumbia
A béke a családban épül fel

Sean Esbjörn Hargens

Egyesült Államok
Integral Noetic Sciences: Az elme, a valóság és az UFO-k

Kateryna Yasko

Ukrajna
Ukrajna: Tágra nyitott szív

Vytautas Buciunas

Ukrajna
A Zelensky-kihívás

Christiane Seuhs-Schoeller

Ausztria
Új történetek a szerelemről, a hatalomról és a célról

David Elliott

Egyesült Államok
A kötődés biztonsága, mint a béke alapja

Khaled ElSherbini

Egypt
Stages of the Heart: The Enneagram Types Waking Up

Frederic Coene

Belgium
Complexity and the objectivity-dilemma during wartimes

HYBRID FORMÁTUM

Az online és élő eseményeket ötvözi

Csatlakozz az integrál közösséghez személyesen a Budapest Fórumon vagy online!

ONLINE RÉSZVÉTEL

Zoom-on keresztül csatlakozhatsz

SZEMÉLYES RÉSZVÉTEL

Csatlakozhatsz élőben a Budapest Fórumon

» Az online részvétel minden pontja
 

A Budapest Fórum helyszíne

Milyen programok lesznek?

Tudás

AKADÉMIAI ELŐADÁSOK

Integrál tudósok és kutatók ismertetik eredményeiket a nemzetközi tudósokból álló Akadémiai Bizottság által végzett szakértői értékeléssel.

ÁLTALÁNOS ELŐADÁSOK

Az integrál elmélet alkalmazása az élet különböző területein, és új elméleti hozzájárulások kidolgozása a pszichológiában, a gyógyításban, az üzleti életben, a társadalomban. Európa és a világ aktuális társadalmi és politikai kérdéseire is reflektálnak.

Online workshopok

SAJÁTÉLMÉNYŰ WORKSHOPOK
Bringing experiential processes to a Zoom space during the coronavirus lockdown period is a whole new and exciting experiment that many of the IEC presenters and process facilitators happily undertake. From instructions, to the whole group, to breakout sessions, we will try out transformational processes, learn new skills, and share interiors in a deeper way. There are a colorful variety of topics that will be in focus during these workshops from facilitators, trainers, teachers, and therapists of the integral world. Circling and different shadow work modalities will be featured, among the other offerings.
ÁRNYÉKMUNKA

A integrál által megcélzott kékeszöld és türkiz stádiumai a személyiségnek nem érhetőek el mélyebb belső munka nélkül, melynek során feltárjuk és feldolgozzuk egyéni és kollektív árnyékainkat, hogy őszintébbek, felszabadultabbak legyünk, és mélyebben kapcsolódhassunk.

Socializing

GLOBÁLIS MEGOSZTÓKÖR

Honnan származol, hol ülsz most a Földön, mit csinálsz, és mi a tapasztalatod a koronavírussal kapcsolatban az országodban? A konferencia egyik legjobb része a társalkodás. Ritka és értékes alkalmak ezek arra, hogy ennyi emberrel találkozhassunk a világ minden tájáról, akik hasonló gondolkodásúak és hasonló világnézettel rendelkeznek.

Szabadidő, ismerkedés, közös étkezések

Ebéd közben is folytassuk a társasági életet! Az ebédidő nagyszerű alkalom arra, hogy ismerkedj, találkozz azokkal, akikkel találkoznod kell, kapcsolatokat építs ki, névjegykártyákat cserélj vagy csak együtt pihenj – bármit is hozzon a flow.

Fő témák

Bal felső kvadráns

Jobb felső kvadráns

Bal alsó kvadráns

Jobb alsó kvadráns

Neked való a 2022-es Hibrid IEC?

A konferenciára minden integrál elmélet és gyakorlat iránt érdeklődőt szeretettel várunk. Ragyogóan összehozza az emberek széles körét, és a találkozások kölcsönösen fejlesztik a különböző területeket és az onnan jövőket egy rendkívül inspiráló héten.
Neked ajánljuk:

Az integrál szemlélet iránt érdeklődőknek
Laikusoknak
Szakembereknek
Pszichológusoknak, pszichoterapeutáknak, pszichiátereknek
Coachoknak és vezetőképzőknek
Nyitott gondolkodású orvosoknak
Oktatóknak és trénereknek
Ökológusoknak
Akadémiai tudósoknak és kutatóknak
Meditáció és mindfulness tanároknak
Spirituális keresőknek és tanítóknak
Szervezetfejlesztőknek
Holocracy és teal szakértőknek
Üzleti vezetőknek
A világot jobbító társadalmi vállalkozóknak
Filozófusoknak, íróknak és művészeknek

Nézd meg, hogy milyen egy IEC?

Play Video

Kedvezményes jegyek magyar részvevők számára

Az eredeti árakhoz képest, amelyet áthúzva látsz,
jelentős kedvezményt biztosítunk számodra!

Online hetijegy

Kövesd otthonod kényelméből a konferencia összes programját.

Ft30.000 Save 70%

Élő hetijegy

Gyere el személyesen a Budapesti Duna korzón, a Marriott Hotelbe, és vegyél részt élőben a hazai és nemzetközi integrál közösségben, az online jelenlét mellett!

Ft42.000 Save 70%

Szombati napijegy

Május 28 - Dr. Máté Gábor élő előadása és további szombati előadások.

Ft24.000

Gyakori kérdések

Jegyek és hozzáférés

A jegy megvásárlása után e-mailben értesítünk a sikeres vásárlásról.

Később (néhány nappal a konferencia előtt) megkapod a  belépési kódot a konferencia zárt weboldalára. Ezt csak azok láthatják és érhetik el, akiknek van jegyük. Ezen az oldalon keresztül csatlakozunk minden előadáshoz és felvételhez.

Konferencia részletei és prezentációk

Általában az IEC-k személyes konferenciák, ahol élőben találkozunk, összegyűlünk. A COVID-világjárvány miatt megalkottuk az online IEC-t, amelyek közül az elsőt 2020 májusában tartottuk. Nagy siker volt, több mint 1000 résztvevővel a világ minden tájáról, beleértve Európát, Amerikát, Ázsiát, Afrikát és Ausztráliát.

2022-ben az IEC hibrid formátumban kerül megrendezésre, online eseményekkel,  és az élő eseményeket is közvetítjük az online térbe Budapestről, Magyarországról. A hibrid formátumról itt olvashatsz bővebben. A következő személyes, élő találkozót 2023-ra tervezzük.

Az idei IEC fő témája a Világbéke integrál megközelítéssel. Hogy ez mit is jelent, arról itt olvashatsz bővebben.

Egy online konferencián az a  speciális helyzet áll fenn, hogy az emberek napjai az időzónák miatt máshogy alakulnak. Ezért ahelyett, hogy követnénk az élő IEC eseményekről ismert előadások szerkezetét és változatosságát, főként egyfajta előadói formátumra koncentrálunk: egy 90 perces prezentációra, amelyben az elmélet és a gyakorlat ötvöződik. Így akár Európából, Amerikából, Afrikából, Közel-Keletről, Ázsiáról vagy Ausztráliából is csatlakozva legalább néhány ülésen élőben is részt lehet venni, és a külön zoom szobákban élvezheti a beszélgetést, miközben más előadásokat is visszanézhet felvétel formájában a konferencia után.

A résztvevők 50%-a európai, 50%-a pedig a világ többi részéről érkezik. Tehát a legfontosabb előadásokat és főbb esti eseményeket a CEST (Közép-Európai Standard időzóna) délutáni és esti órákba helyeztük, amibe Párizs, Berlin, Budapest stb. tartozik, mert a legtöbb ember ekkor van ébren a világon, és a legtöbb esélyük van arra, hogy csatlakozzanak. Az előadások és rendezvények azonban egész nap folynak Európában, reggel 8 órától éjfélig.

Minden előadás rögzítésre kerül, és azok, akik csatlakoztak a konferenciához és jegyet vásároltak, az élő esemény után 48 órával, illetve a konferencia után legfeljebb két hónappal elérhetik azokat.

Zoomon és élőben a konferenciateremben kerülnek megrendezésre az események, ez a kombináció adja a hibrid formátumot. Néhány előadó és résztvevő személyesen eljön Budapestre, mások online csatlakoznak. Az élő helyszínen az előadásokhoz és minden közösségi folyamathoz rendelkezésre áll a fő konferenciaterem, ahol néhány előadó személyesen ad elő, amely előadásokat az online résztvevők zoomon követhetnek. Azoknak a fő előadóknak az előadásai, akik zoomon adnak elő, ki lesz vetítve az élő helyszínen. A többi előadó mind csatlakozva lesz a zoom felületére, így azok a résztvevők, akik csak online csatlakoznak az események 80%-ának részesei lehetnek. Egyes események csak személyesen lesznek elérhetőek az élő helyszínen. Az előadások (a keynote-ok kivételével) párhuzamos termekben zajlanak. Az IEC hosting csapata minden online és élő előadáshoz technikai hostot és segítőt is biztosít. Az előadók tájékoztatást kapnak arról, hogyan léphetnek kapcsolatba a technikai hostokkal, így biztosítva előadásuk gördülékenységét

Az élő konferenciákon komplex formában érhetőek el az előadások: 2 napos előkonferencia, főelőadások, 20 perces TED talk jellegű előadások, hosszú sajátélményű workshopok reggel, délután, közösségi események este stb. A hibrid IEC-re ezt leegyszerűsítettük, így alkalmazkodva az online Zoom formátumhoz és a különböző időzónákhoz.

a) Standard előadás: 90 perces előadás

 Az előadóknak egy 90 perces Zoom előadás áll rendelkezésükre. Arra kérjük az előadókat, hogy kombinálják az előadást néhány sajátélményű gyakorlattal. Az érett integrál élmény természete magába foglalja az elmét és a testet, az érzéket és a lelket, a megértést és az érzést, a verbális és nonverbális, sőt néha megváltozott állapotokat is. Sokszor az előadó maga egy segító is, támogatva a we-space gyakorlatokat, a racionális gyakorlatokat, segítve az embereket, hogy mélyebben, őszintébben kapcsolódjanak, vezetett meditációkat tartva, megmozgatva az embereket stb.

b) Főelőadások (Keynote presentations)

A keynoteok, azaz fő előadások 30 percesek, és a konferencia szervezői által kerülnek meghívásra az ilyen előadók, így korlátozott számban vannak. Így nincs hivatalos lehetőség a főelőadásra való jelentkezésre. Ennek ellenére, ha úgy érzed, hogy előadásod megfelel fő előadásnak vagy új előadót szeretnél javasolni, e-mailben fel tudod venni a kapcsolatot az IEC csapattal.

c) Reggeli gyakorlatok

Zoomon keresztül reggeli gyakorlatokat is tarthatsz, például meditációt, jógát, mozgást stb., hogy a napot egy tisztító, spirituális gyakorlattal kezdjük. Ez CEST délelőtti időt jelent, de bárki csatlakozhat más kontinensekről is – számukra ez lehet nappali vagy esti foglalkozás. Még mindig vannak szabad helyek az ilyen típusú foglalkozásokra.

d) Művészeti előadások

A szépség jelenléte a művészeten keresztül nagyon fontos számunkra az igazi integrál élmény érdekében. Ha művész vagy, és van ötleted, hogyan működhet ez akár online vagy élő formátumban, kérjük, jelentkezz az online űrlapon keresztül (és ha van ötleted, hogyan integrálható workshopba vagy más módon, írj nekünk közvetlenül e-mailt). Valószínűleg nem lesz online galériánk, mint legutóbb, de továbbra is nyitottak vagyunk a kreatív ötletekre és hozzászólásokra.

Minden időpont a CEST közép-európai nyári idő szerint lesz:

7:00-8:00 Reggeli meditáció vagy jóga
8:00-9:00 A nap nyitása
9:00-10:30 Előadások / workshopok
11:00-12:30 Előadások / workshopok
13:00-14:30 Ebédidőben közös időtöltés
13:00-15:00 (csak vasárnap) Ismerkedés
16:00-17:30 Fő előadások
18:00-19:30 Előadások / workshopok
20:00-21:30 Előadások / workshopok
22:00-00:00 Különféle esti rendezvények/társalkodás

Igen, a konferencia után 2 hónapig minden előadás felvétele minden résztvevő számára elérhető lesz.

AUDIO ÉS VIDEÓ – Ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesd jelenlétet és bekapcsolódhass a beszélgetésekbe, mikrofonra és kamerára van szükséged. A laptopok, táblagépek és okostelefonok beépített kamerái rendben vannak; a beépített mikrofonok általában nem olyan jók, ezért a jobb hangzás érdekében mikrofonos headset használatát javasoljuk!

ESZKÖZ – A laptopok és PC-k jobbak, mint az okostelefonok (beleértve az iPhone-okat is), mert a képernyő nagyobb, és több embert láthatsz, anélkül, hogy sokat kellene görgetned, így jobb közösségi élmény. Jobban hozzáférhetsz a zoom vezérlő gombjaihoz is.

INTERNET – Ami az internetkapcsolatot illeti, a legjobb, ha stabil, erős kábeles internettel rendelkezel. A második legjobb az erős wifi. A harmadik (nem olyan stabil) a SIM-kártyás. Általában, ha szotál videókat nézni YouTube-on vagy Skype-on keresztül szoktál videóhívást intézni, akkor nem valószínű, hogy gondot fog okozni konferenciához való csatlakozás.

ZOOM – Győződj meg róla, hogy az IEC előtt telepítetted a Zoom-ot a készülékedre, és próbáld ki!

Igen, a kérdéseket élő közvetítésben vagy az élő Zoom chatben teheted fel. Minden előadés házigazdája egy Zoom Tech Host és egy Facilitator Host lesz, és ők adnak útmutatást a hívásban / vagy az információs e-mailben a részvétel interaktív módjáról. A legtöbb ülés interaktív lesz.

BUDAPEST FÓRUM, HIBRID FORMÁTUM

Az Élő eseményekhez való hozzáféréshez vedd meg a hibrid jegyek egyikét a jegyboltban. Egész héten együtt lehetünk a Budapest Fórumon, de lehetőséged van csak a szombati napra, Dr. Máté Gábor, Palya Bea és más előadásokra is jegyet venni.

Az élőben megtartott események Budapestről, Magyarország fővárosából lesznek közvetítve online.

A Budapest Fórum helyszíne, ahol a 2022-es IEC élő eseményei megrendezésre kerülnek a Budapest Marriott Hotel. Minden résztvevőnek, aki Budapesten velünk tart élőben, sajt magának kell intéznie a szállást.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ, SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

2022 © All rights reserved.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty
      Apply Coupon